Esther van Liere

Mijn naam is Esther van Liere. In 1995 ben ik geboren in Terneuzen, ik ben getrouwd en sinds februari 2021 moeder van ons zoontje Boaz. In 2019 ben ik afgestudeerd als verloskundige en heb ik ervaring opgedaan in zowel de eerste als tweede lijn van de verloskunde. Vanaf 2022 ben ik tevens gespecialiseerd in het voorlichten, plaatsen en verwijderen van anticonceptie in verschillende vormen.

Een zwangerschap en bevalling is een bijzondere en unieke periode en iedereen beleeft deze maanden op zijn eigen manier. Tegelijkertijd is het een kwetsbare periode, waarin je (opnieuw) ouder(s) wordt en voor bepaalde keuzes komt te staan. Ik vind het mooi om persoonlijke begeleiding te bieden, de zorg af te stemmen op de eigen wensen en daarbij te helpen om de juiste keuzes te maken.


In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met planten en bloemen. Mijn huis staat vol met stekjes van allerlei planten om te ruilen of weg te geven. In het weekend vind ik het gezellig om mensen uit te nodigen of om naar vrienden of familie te gaan. Daarnaast zorg ik ervoor dat de kleine Boaz geen liefde en aandacht te kort komt en vind ik het leuk om met ons gezinnetje op pad te gaan.