Contact

Telefoonnummers & emailadressen

Judith Groeneweg                              06-34438099               info@praktijkevita.nl

Esther Dieleman                                 06-11977637                esther@praktijkevita.nl

Sara Becht                                           06-14450439                sara@praktijkevita.nl

Wij hebben geen algemeen telefoonnummer, maar je kunt ons bereiken via de persoonlijke telefoonnummers en emailadressen. Mocht je vragen over de praktijk hebben, kun je contact opnemen met Judith.

Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar op bovenstaande telefoonnummers. Krijg je geen gehoor, bel dan nogmaals. Voor vragen die niet dringend zijn vragen wij je om overdag te bellen.

Mocht je onverhoopt je eigen verloskundige niet te pakken krijgen, bel dan een van de andere collega’s of Verloskundigenpraktijk Lieveling: 06-41778531

Spreekuurlocaties

Afspraken kunnen bij jou thuis of op de praktijk, net wat je fijn vindt of wat uitkomt. De praktijkruimtes bevinden zich in Nieuw- en Sint Joosland en Kapelle.

Fysioforces: Veerstraat 4, 4339 AK Nieuw- en Sint Joosland
Stillpoint: Goudreinettestraat 1, 4421 LA Kapelle (per 10 dec 2021)

Kennismaken

Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken met een van ons? Dat kan! Neem dan contact op met de verloskundige van jouw voorkeur voor het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch of via het onderstaande contactformulier.

Sociale media

De praktijk is te vinden op facebook en instagram. Volg ons voor het lezen van leuke en informatieve posts!

Contactformulier

Wil je graag in contact komen, dan kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Een van ons zal dan binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen.

Met welke verloskundige wil je in contact komen?