Fijne contacten in Zeeland

Eigen Kracht

Daphne Schrier is de gedreven eigenaar van Praktijk Eigen Kracht – Uit liefde voor je kind. Is het lastig alle ballen hoog te houden of vind je het gedrag van je kind moeilijk te doorbreken? Zoek je naar meer balans in je leven en wil je op een liefdevolle manier begeleiding ontvangen? Kijk eens op haar website en maak vrijblijvend kennis met haar!

Kraamzorg van Zweden

Petra van Zweden is eigenaresse van Kraamzorg van Zweden en biedt natuurlijke kraamzorg aan. Zij werkt vanuit de visie dat een natuurlijke kijk en toepassen van natuurlijke middelen zorgt voor meer rust en balans in het gezin. Je kunt bijvoorbeeld denken aan natuurlijke voeding, maar ook aan wollen/wolzijde omhulling voor je kind ter ondersteuning van warmteregulatie en geborgenheid.

Praktijk voor klassieke homeopathie

Alex Léon is een klassiek homeopaat met veel ondersteunende mogelijkheden en behandelingen bij kinderwens, zwangerschap, bevalling én daarna. Hij besteed ruime aandacht aan je om zo te ontdekken wie je bent en wat de meest optimale behandeling kan zijn. Iedereen is uniek, ieders gezondheid net zo, dus de behandeling ook.