Fijne contacten in Zeeland

Growing into family (haptonomie)

Maud de Winter is van origine Belgisch opgeleide vroedvrouw met een hart voor het natuurlijke geboorteproces. Zij is inmiddels geen praktiserend vroedvrouw meer, maar begeleid nog altijd graag zwangere vrouwen in het hele proces. In 2015 startte zij haar eigen praktijk voor zwangerschapsbegeleiding en haptonomie in Goes. Vanuit haar praktijk biedt zij ondersteuning en hulp om je volledig voor te bereiden en open te stellen voor de zwangerschap, geboorte en het ouderschap. Je vindt ruimte om te vertragen en krijgt de extra zorg en steun die je zo nodig kan hebben.

Hypnobirthing Zeeland

Izelle heeft als Zuid-Afrikaanse in Nederland haar weg gevonden en maakte na haar eerste twee zwangerschappen kennis met hypnobirthing. Sinds ze dit zelf mocht toepassen tijdens haar laatste bevalling wilt ze maar één ding: deze ervaring delen met anderen! Bij de cursus die zij aanbiedt gaat het over een volledige en diepgaande voorbereiding, ontworpen om angst los te laten en vertrouwen op te bouwen tijdens zwangerschap en richting de geboorte. Wil je meer lezen over hypnobirthing en de cursusmogelijkheden, kijk dan op haar website!

Kraamzorg van Zweden

Petra van Zweden is eigenaresse van Kraamzorg van Zweden en biedt natuurlijke kraamzorg aan. Zij werkt vanuit de visie dat een natuurlijke kijk en toepassen van natuurlijke middelen zorgt voor meer rust en balans in het gezin. Je kunt bijvoorbeeld denken aan natuurlijke voeding, maar ook aan wollen/wolzijde omhulling voor je kind ter ondersteuning van warmteregulatie en geborgenheid.

Eigen Kracht

Daphne Schrier is de gedreven eigenaar van Praktijk Eigen Kracht – Uit liefde voor je kind. Is het lastig alle ballen hoog te houden of vind je het gedrag van je kind moeilijk te doorbreken? Zoek je naar meer balans in je leven en wil je op een liefdevolle manier begeleiding ontvangen? Kijk eens op haar website en maak vrijblijvend kennis met haar!

Praktijk voor klassieke homeopathie

Alex Léon is een klassiek homeopaat met veel ondersteunende mogelijkheden en behandelingen bij kinderwens, zwangerschap, bevalling én daarna. Hij besteed ruime aandacht aan je om zo te ontdekken wie je bent en wat de meest optimale behandeling kan zijn. Iedereen is uniek, ieders gezondheid net zo, dus de behandeling ook.