Fijne contacten in Zeeland 

Growing into family

Maud de Winter heeft jarenlang als verloskundige gewerkt in Zeeland. Nu geeft ze individuele zwangerschapscursussen, evt. met partner. Deze zijn zowel informatief, waarbij de focus ligt op het ondersteunen van het natuurlijke proces, als praktisch, met allerlei oefeningen waarin mindfulness, haptonomie en andere ontspanningstechnieken zijn verwerkt. Ook kan je bij haar terecht voor zwangerschapscoaching wanneer je angst ervaart of je je extra belast voelt. Vanuit haar praktijk biedt zij ondersteuning en hulp om je volledig voor te bereiden en open te stellen voor de zwangerschap, geboorte en het ouderschap. Je vindt ruimte om te vertragen en krijgt de extra zorg en steun die je zo nodig kan hebben.

Hypnobirthing Zeeland

Izelle heeft als Zuid-Afrikaanse in Nederland haar weg gevonden en maakte na haar eerste twee zwangerschappen kennis met hypnobirthing. Sinds ze dit zelf mocht toepassen tijdens haar laatste bevalling wilt ze maar één ding: deze ervaring delen met anderen! Bij de cursus die zij aanbiedt gaat het over een volledige en diepgaande voorbereiding, ontworpen om angst los te laten en vertrouwen op te bouwen tijdens zwangerschap en richting de geboorte. Wil je meer lezen over hypnobirthing en de cursusmogelijkheden, kijk dan op haar website!

Alles over je bevalling

Sara is afgestudeerd als verloskundige en na de geboorte van haar kinderen groeide het idee om zelf een cursus te gaan ontwikkelen. Sterker nog: ze deed het! Ze ontwikkelde een zwangerschapscursus (én borstvoedingscursus) die ze aan huis aanbiedt. In een vertrouwde omgeving geeft ze inzicht in de bevalling, wat je kunt verwachten, maar vooral helpt ze jullie met ontdekken wat belangrijk is voor jullie en hoe je dit kunt bereiken. De informatieve kant wisselt ze af met ontspanningsoefeningen die je tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna nog kan blijven toepassen. Een complete cursus waarbij autonomie en jullie wensen centraal staan!

Samen bevallen

Marika van Eijkeren is het gezicht achter ‘Zwanger West Brabant’. Inmiddels geeft zij de cursus ‘Samen bevallen’ nu ook in Zeeland. Deze cursus is echt voor jou én je partner om samen te beleven en is helemaal gericht op de bevalling. Marika geeft jullie informatie over de bevalling en leert jullie ontspannings- en ademhalingstechnieken die toegepast kunnen worden tijdens de bevalling. Samen de bevalling tegemoet in vertrouwen, dat is het doel! De cursus kan in groepsverband of privé plaatsvinden.

Kraamzorg van Zweden

Petra van Zweden is eigenaresse van Kraamzorg van Zweden en biedt natuurlijke kraamzorg aan. Zij werkt vanuit de visie dat een natuurlijke kijk en toepassen van natuurlijke middelen zorgt voor meer rust en balans in het gezin. Je kunt bijvoorbeeld denken aan natuurlijke voeding, maar ook aan wollen/wolzijde omhulling voor je kind ter ondersteuning van warmteregulatie en geborgenheid.

Eigen Kracht

Daphne Schrier is de gedreven eigenaar van Praktijk Eigen Kracht – Uit liefde voor je kind. Is het lastig alle ballen hoog te houden of vind je het gedrag van je kind moeilijk te doorbreken? Zoek je naar meer balans in je leven en wil je op een liefdevolle manier begeleiding ontvangen? Kijk eens op haar website en maak vrijblijvend kennis met haar!

Praktijk voor klassieke homeopathie

Alex Léon is een klassiek homeopaat met veel ondersteunende mogelijkheden en behandelingen bij kinderwens, zwangerschap, bevalling én daarna. Hij besteed ruime aandacht aan je om zo te ontdekken wie je bent en wat de meest optimale behandeling kan zijn. Iedereen is uniek, ieders gezondheid net zo, dus de behandeling ook.