Moedergroep

‘It takes a village to raise a child’

Het is een bekende uitspraak uit de Afrikaanse cultuur. Het maakt duidelijk dat in een dorp of stam iedereen zich over elkaar en de kinderen ontfermt. Zo bouw je samen een sterke gemeenschap en vind je verbinding met elkaar.

De moedergroep is een manier om een stukje van zo’n stam te ervaren. Als moeders kom je samen, deel je over een vooraf gekozen thema en zoek je verbinding met anderen door ervaringen te delen en/of vragen te stellen aan moeders dit meestal allemaal herkennen. Sommige avonden sluit er een gast aan om nog meer (theoretische) verdieping met elkaar te zoeken.

Elke (aanstaande) moeder mag aansluiten. Dus ben je zwanger, net bevallen of heb je al oudere kinderen? Je bent heel erg welkom om jouw ervaringen te delen en samen een stukje stam te bouwen met elkaar.

Lijkt jou dit ook fijn? Meld je dan aan voor (één van) de groepen door hieronder je voorkeur aan te geven en op de aanmeldknop te duwen. Je hoeft niet bij ons begeleiding te hebben (gehad).

Elke avond zal er genoeg drinken en lekkers zijn. Kinderen tot een leeftijd van 6 maanden mogen natuurlijk meekomen. De kosten voor deelname zijn 10 euro per avond, m.u.v. de cacaoceremonie, daarvan zijn de kosten 22,50. 

Wil jij vaker dan 1x per jaar komen? Tof! Dan hebben we speciaal voor jou de strippenkaart. Hiermee kun je 6 of 12 bijeenkomsten aansluiten en ontvang je een leuke korting!

Locatie: De Kunstwei, Perponcherpolderweg 1, 4471RX, Wolphaartsdijk.

Tijd: 19.30u – 21.30u

Elke avond een ander thema centraal!

 • 25 januari – mom guilt o.l.v. Annegien Bakkers
 • 22 februari – cacao ceremonie o.l.v. Mattanja Francke
 • 28 maart – moederschap; jouw geboorte kracht o.l.v. Kamille Dieleman
 • 25 april – partner communicatie o.l.v. Sara Becht
 • 30 mei – ontdek jouw zachte moederkracht door lichaamsbewustzijn o.l.v. Maud de Winter
 • 27 juni – nou moe(der) o.l.v Mattanja Francke
 • 25 juli – Borstvoeding o.l.v. Annegien Bakkers
 • 29 augustus – de kritische eter o.l.v. Sara Becht
 • 26 september – eerste hulp na een stressvolle bevalling  o.l.v. Maud de Winter
 • 31 oktober – gedrag en emoties; jouw geboorteverhaal o.l.v. Kamille Dieleman
 • 28 november – leven met je cyclus o.l.v. Mattanja Francke
 • 19 december – uitbreken o.l.v. Annegien Bakkers

Aanmelden

Om je aan te melden voor (één van) de bijeenkomsten, kun je hieronder de desbetreffende bijeenkomst afrekenen. Je ontvangt dan een factuur en wij ontvangen jouw aanmelding en zetten je op de lijst. Zo weten we dus precies wie we op de moedergroep kunnen verwachten.

Kies je voor een strippenkaart? Mail dan even naar info@praktijkevita.nl welke bijeenkomsten we je kunnen verwachten, dan schrijven wij je in en houden we hier rekening mee!

We laten de bijeenkomsten doorgaan bij 4 of meer aanmeldingen en hebben op dit moment geen maximaal aantal deelnemers. Mocht een bijeenkomst niet doorgaan omdat er te weinig deelnemers zijn, maar heb jij wel betaald? Dan mag je kiezen of je een andere avond aansluit, of liever je geld terug wilt ontvangen. We laten dit uiterlijk 24uur van tevoren aan je weten.

LET OP: Ben je zelf verhindert dan is het niet mogelijk om geld terug te ontvangen, maar ook dan geldt dat je mag wisselen van datum. Om daarvoor in aanmerking te komen moet je jouw aanmelding wel minimaal 24uur van tevoren afmelden via info@praktijkevita.nl.

Extra informatie

Datum

28 december: intenties, 25 januari: mom guilt, 22 februari: cacaoceremonie, 28 maart: moederschap; jouw geboortekracht, 25 april: lichaamsbewustzijn, 30 mei: partner communicatie, 27 juni: nou moe(der), 25 juli: borstvoeding, 29 augustus: de kritische eter, 26 september: hoe verder na een moeilijke bevalling, 31 oktober: gedrag en emoties; jouw geboorteverhaal, 28 november: leven met je cyclus, 19 december: uitbreken, 6 bijeenkomsten strippenkaart, 12 bijeenkomsten strippenkaart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moedergroep” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *